Kvinden i toget - læseprøve og interview - Paula Hawkins

Kvinden i toget - læseprøve og interview

By Paula Hawkins

  • Release Date: 2015-07-10
  • Genre: Mysteries & Thrillers

Description

Få en smagsprøve på krimien hele verden taler om! 

Dette er en læseprøve på KVINDEN I TOGET af Paula Hawkins - verdens hurtigst sælgende debutbog. Læseprøven indeholder også et eksklusivt interview med Paula Hawkins.

KVINDEN I TOGET udkommer på dansk den 24. september 2015. Forudbestil nu.

Om KVINDEN I TOGET:
Den moderne parforholdsthriller møder Hitchcock-uhygge i KVINDEN I TOGET. Paula Hawkins' thriller er verdens hurtigst sælgende debutbog. Den gik direkte ind som nummer 1 på både de engelske og amerikanske bestsellerlister og er under udgivelse i 41 lande. Filmrettighederne er solgt til Dreamworks.

Hver morgen tager Rachel toget ind til London sammen med alle de andre pendlere. Hver dag holder toget stille foran et bestemt hus, og Rachel betragter det smukke unge par, som bor her. Hun fantaserer om, hvad de hedder, og forestiller sig, at deres liv er helt perfekt.

Men en dag ser hun noget dybt chokerende fra togvinduet – og kort tid efter forsvinder kvinden fra huset. Rachel kontakter politiet og begynder at blande sig i efterforskningen. Men Rachel er ikke noget pålideligt vidne. Faktisk kan hun ikke engang stole på sig selv.

”Overraskende drejninger og en forfatters dybe indsigt i vores psykologi – Kvinden i toget er en chiller i ordets allerbedste betydning.” Sara Blædel

”Kvinden i toget kommer til at tiltrække en kæmpe læserskare.” The New York Times

”Uhørt spændende og suverænt gennemført” The Guardian