Blond Date - Sarina Bowen

Blond Date

By Sarina Bowen

  • Release Date: 2021-06-03
  • Genre: Contemporary

Description

Regel één: Kom nooit naar een feestje zonder date.
Regel twee: De jongen die je meeneemt is in ieder geval een atleet en bij voorkeur een student van een hogere klas.


Katie Vickery dient zich als aspirant-lid van een studentenvereniging streng aan een aantal regels te houden. Helaas heeft Katie het net uitgemaakt met haar hufterige, footballspelende vriendje. Erger nog, de laatste keer dat ze hem tegenkwam, resulteerde erin dat ze tot op het bot werd vernederd.

Jammer genoeg is het missen van een feest geen optie. En daarbij, als ze zich voor altijd thuis zou verstoppen, zou haar ex winnen. Er zit dus niets anders op dan een blind date regelen voor het volgende feest.

Als Andrew Baschnagel de kans krijgt om op date te gaan met Katie Vickery, twijfelt hij geen seconde. Hij is al gek op Katie sinds de allereerste keer dat ze hun gezamenlijke les kunstgeschiedenis binnenstapte. Helaas voor Andrew koos Katie toen voor een atletische bad boy en niet voor een lieve, sportieve jongen zoals hij. Wat Andrew niet weet, is dat Katie haar buik vol heeft van feestjes. En van bad boys.

SARINA BOWEN is de bekroonde auteur van meer dan dertig hedendaagse en LGBT romans. Ze stond dertien keer op de USA Today bestsellerlijst. Ze woont in New Hampshire met haar familie, negen kippen en veel te veel ijshockey spullen. Sarina's boeken worden in twaalf talen op vier continenten gepubliceerd.

'Ik ben fan!' - The Bookbabe over 'Gevallen Dromen'

'Dit boek is een echte feelgoodroman' - Hebban.nl over 'Gevallen Dromen'