Alleen Moord (Een Sadie Price FBI-thriller – Boek 1) - Rylie Dark

Alleen Moord (Een Sadie Price FBI-thriller – Boek 1)

By Rylie Dark

  • Release Date: 2022-03-03
  • Genre: Women Sleuths

Description

ALLEEN MOORD (een Sadie Price FBI Suspense Thriller-Boek 1) is de debuutroman in een nieuwe reeks van mysterie- en thrillerauteur Rylie Dark.

Special agent Sadie Price, een 29-jarige rijzende ster op het departement Gedragsanalyse van de FBI, verbluft haar collega's door overplaatsing aan te vragen naar het afgelegen regiokantoor van de FBI in Alaska. Terug in haar thuisstaat, een plek waarnaar ze had gezworen nooit meer terug te keren, wordt Sadie, die een geheim uit haar recente verleden ontvlucht, geconfronteerd met haar demonen, waaronder de onopgeloste moord op haar zus. En tegelijkertijd krijgt ze opdracht een nieuwe seriemoordenaar op te sporen.

Twee vrouwen worden dood aangetroffen in een afgelegen gebied in Noord-Alaska, in de buurt van Sadie's geboorteplaats, drijvend onder het ijs, hun lichamen geconserveerd, min of meer op dezelfde manier als Sadie's eigen vermoorde zus - een herinnering die haar nog steeds achtervolgt. De zaak komt veel te dicht bij huis, vertroebelt Sadie's oordeel, en roept herinneringen op aan haar vervreemde vader en vermoorde zus, herinneringen waar ze nog niet klaar voor is.

Dit deel van Alaska - ijzig, ruig, afgelegen, bevolkt door verstotenen - blijkt zelfs voor een doorgewinterde FBI-agent als Sadie ondoordringbaar. Evenals zijn landschap spreidt de moordenaar meer boosaardigheid en sluwheid ten toon dan Sadie ooit eerder gezien heeft. Temidden van verbijsterende aanwijzingen weet Sadie maar één ding zeker: hij slaat opnieuw toe.

Tegen haar wil moet Sadie samenwerken met sheriff Logan Cooper - vrijgezel, onwillig en zelf ook met een duister verleden. Samen moeten ze de paden van de verwrongen geest van deze moordenaar betreden en de hulp inroepen van de lokale bevolking, hoe vijandig ook, om het patroon van deze moorden op te lossen voordat een ander meisje van het leven wordt beroofd.

Kan Sadie de moorden oplossen voordat het te laat is, terwijl er ook nog een grote storm op komst is? Of eindigt ze als het volgende lichaam onder het ijs?

De SADIE PRICE-reeks is een meeslepende misdaadthriller boordevol actie, spanning, verrassingen en wendingen die je niet ziet aankomen. Word verliefd op een briljant, getekend nieuw personage en laat je uitdagen te midden van een onherbergzaam landschap een ondoordringbare misdaad op te lossen. 

Boeken #2 en #3 uit de reeks - ALLEEN RAZERNIJ en ALLEEN VAN HEM - zijn nu ook verkrijgbaar.