Σύγχρονος Βουδισμός: Τόμος 2 Τάντρα - Γκέσε Κέλσανγκ Γκιάτσο & Geshe Kelsang Gyatso

Σύγχρονος Βουδισμός: Τόμος 2 Τάντρα

By Γκέσε Κέλσανγκ Γκιάτσο & Geshe Kelsang Gyatso

  • Release Date: 2012-07-20
  • Genre: Buddhism

Description

Εισαγωγή και Ενθάρρυνση

Αυτό το eBook Σύγχρονος Βουδισμός – Το Μονοπάτι της Συμπόνιας και της Σοφίας σε τρεις τόμους, διανέμεται δωρεάν σύμφωνα με την επιθυμία του συγγραφέα Γκέσε Κέλσανγκ Γκιάτσο. Ο συγγραφέας λέει: «Με το να διαβάζουν και να ασκούνται στις οδηγίες που δίνονται σε αυτό το βιβλίο, οι άνθρωποι θα μπορούν να λύνουν τα καθημερινά προβλήματα τους και να διατηρούν συνεχώς ένα χαρούμενο πνεύμα». Έτσι ώστε αυτά τα οφέλη να μπορέσουν να διαπεράσουν ολόκληρο τον κόσμο, ο Γκέσε Κέλσανγκ Γκιάτσο επιθυμεί να προσφέρει αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο ελεύθερα σε όλους.

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε αυτό το πολύτιμο βιβλίο του Ντάρμα, του οποίου η λειτουργία είναι να απελευθερώνει τα έμβια όντα μόνιμα από τη δυστυχία. Μέσα από την ανάγνωση και τη συνεχή άσκηση στις συμβουλές αυτού του βιβλίου, τελικά τα προβλήματά σας που προκαλούνται από το θυμό, την προσκόλληση και την άγνοια θα παύσουν.

Ο Τόμος 2 Τάντρα εξηγεί πώς να ασκηθούμε στις περισπούδαστες Ταντρικές διδασκαλίες του Βούδα -το γρήγορο μονοπάτι προς τη φώτιση. Καλύπτονται θέματα όπως Η Πολυτιμότητα της Τάντρα, η Τάντρα του Σταδίου της Γένεσης και Σταδίου της Ολοκλήρωσης και Πώς να Διαλογιστούμε στο Κεντρικό Κανάλι, στην Ακατάλυτη Σταγόνα και στον Ακατάλυτο Άνεμο και Πνεύμα. Αυτός ο τόμος παρουσιάζει πώς μέσα από ειλικρινή άσκηση, μπορούμε να εκπληρώσουμε τη συμπονετική μας ευχή και να επιτύχουμε την πλήρη φώτιση σε αυτήν τη ζωή.

Παρακαλώ χαρείτε αυτό το ξεχωριστό δώρο από τον Γκέσε Κέλσανγκ Γκιάτσο, ο οποίος αφιερώνει με τα ακόλουθα λόγια: «Μακάρι καθένας που διαβάζει αυτό το βιβλίο να βιώνει βαθιά πνευματική ειρήνη και να επιτυγχάνει το αληθινό νόημα της ανθρώπινης ζωής». 

Με τις καλύτερες ευχές,

Manuel Rivero-De Martine
Tharpa Publications, UK Tharpa Director info@emodernbuddhism.com