Modern Boeddhisme – Deel 1 Soetra - Geshe Kelsang Gyatso

Modern Boeddhisme – Deel 1 Soetra

By Geshe Kelsang Gyatso

  • Release Date: 2012-07-23
  • Genre: Buddhism

Description

Inleiding en Aanmoediging
 
Dit eBook Modern Boeddhisme – Het pad van mededogen en wijsheid, in drie delen, wordt gratis verspreid op verzoek van de auteur Geshe Kelsang Gyatso. De auteur zegt: “Door de instructies die gegeven worden in dit boek te lezen en te beoefenen, kunnen mensen hun dagelijkse problemen oplossen en de hele tijd een gelukkige geest handhaven.” Opdat deze voordelen de hele wereld kunnen doordringen, wenst Geshe Kelsang dit eBook aan iedereen gratis te geven.
 
We zouden u willen verzoeken om dit kostbare Dharmaboek dat functioneert om levende wezens blijvend van lijden te bevrijden alstublieft te respecteren. Als u het advies in dit boek voortdurend leest en beoefent, zullen uiteindelijk uw problemen die veroorzaakt worden door boosheid, gehechtheid en onwetendheid ophouden te bestaan.
 
Deel 1 Soetra verklaart hoe we basisboeddhistisch mededogen en wijsheid in het dagelijks leven kunnen beoefenen. Door  onderwerpen als ‘Wat is boeddhisme?’, ‘Boeddhistisch geloof’, ‘De kostbaarheid van ons menselijk leven’, Wat betekent onze dood?’, ‘Wat is karma?’, ‘De vier Edele Waarheden’ & ‘Trainen in liefde en mededogen’ te behandelen, toont dit deel hoe we ons leven kunnen transformeren, onze relaties met anderen kunnen verbeteren en achter verschijningen kunnen kijken om te zien hoe dingen werkelijk bestaan.
 
Geniet van dit bijzondere geschenk van Geshe Kelsang Gyatso die het als volgt opdraagt: “Moge iedereen die dit boekt leest diepe geestelijke vrede ervaren en het werkelijke doel van menselijk leven bereiken.”
 
Met vriendelijke groeten,
 
Manuel Rivero-De Martine
Tharpa Publicaties, Directeur Tharpa GB
info@emodernbuddhism.com

Geshe Kelsang Gyatso
 
Geshe Kelsang Gyatso werd op achtjarige leeftijd in Tibet ingewijd als boeddhistische monnik. Hij is een volledig volleerde meditatiemeester en internationaal bekende leraar van het boeddhisme. Hij woont sinds 1977 in het Westen en is de auteur van 21 zeer geprezen boeken die het hele boeddhistische pad naar verlichting onthullen, inclusief Boeddha’s Soetra- en Tantraleringen. Hij heeft ook meer dan 1100 Meditatiecentra en groepen in de hele wereld opgericht.