Fanget - B A Paris

Fanget

By B A Paris

  • Release Date: 2023-03-07
  • Genre: Mysteries & Thrillers

Description

Spænding. Hemmeligheder. Mistanke. Historiefortælling, der holder dig hen helt til sidste side. Fanget er den nervepirrende nye roman af B. A. Paris, som også skrev den verdensomspændende bestseller Bag lukkede døre.

Det er mørkt.
Du ved ikke, hvor du er.
Og du kan høre fodtrin, der nærmer sig.

Amelie har altid været en overlever. Da hun som barn boede i Paris, mistede hun sin mor, og nu hvor hun er voksen og også har mistet sin far, skal hun klare sig alene i London. Mens hun er i gang med at bygge sit liv op, kommer hun ind i en kreds, der fører en glamourøs livsstil. Bekendtskaber, der fører til, at hun gifter sig med den flotte milliardær Ned Hawthorpe.

Men så vågner Amelie i et bælgmørkt rum og aner ikke, hvor hun er. Hvorfor er hun blevet bortført? Hvem er de mystiske personer, der står bag? Og hvorfor føler hun sig snart mere tryg her, end hun gjorde sammen med sin mand?

I vanlig B. A. Paris-stil er Fanget en gribende fortælling om at overleve og samtidig en skæv kærlighedshistorie. I sit mørke hjerte er den også en thriller, der vil holde dig vågen hele natten.