Ο Μεταξοσκώληκας - Robert Galbraith

Ο Μεταξοσκώληκας

By Robert Galbraith

  • Release Date: 2014-11-20
  • Genre: Mysteries & Thrillers

Description

Όταν ο συγγραφέας Όουεν Κουίν εξαφανίζεται, η σύζυγός του απευθύνεται στον ντετέκτιβ Κόρμοραν Στράικ. Στην αρχή, πιστεύει ότι απλώς έχει φύγει για λίγες μέρες μόνος του –το έχει ξανακάνει άλλωστε– και αναθέτει στον Στράικ να τον βρει και να τον φέρει πίσω.  
Καθώς, όμως, ο Στράικ ερευνά την υπόθεση, αντιλαμβάνεται ότι η εξαφάνιση του Κουίν δεν είναι τόσο απλή όσο νομίζει η σύζυγός του. Ο συγγραφέας έχει μόλις ολοκληρώσει ένα μυθιστόρημα στο οποίο περιγράφει με τα μελανότερα χρώματα σχεδόν όλους τους γνωστούς του. Αν εκδοθεί, το μυθιστόρημα αυτό μπορεί να καταστρέψει ζωές. Οπότε υπάρχουν πολλοί που θέλουν τη σιωπή του. 
Οι υποψίες του Στράικ θα επιβεβαιωθούν, όταν ο Κουίν βρεθεί βάναυσα δολοφονημένος κάτω από περίεργες συνθήκες. Ο ντετέκτιβ θα δώσει μάχη με τον χρόνο ώστε να καταλάβει τα κίνητρα ενός αδίστακτου δολοφόνου, όμοιο του οποίου δεν έχει συναντήσει ποτέ...  
Ο ΜΕΤΑΞΟΣΚΩΛΗΚΑΣ, το δεύτερο μέρος της επιτυχημένης σειράς με πρωταγωνιστή τον Κόρμοραν Στράικ και τη δυναμική νεαρή βοηθό του Ρόμπιν Έλακοτ, είναι ένα συναρπαστικό αστυνομικό μυθιστόρημα, με αμείωτο σασπένς και συνεχείς ανατροπές.